TÜBİTAK 2209-A - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI’NDAN FAKÜLTEMİZE TAM DESTEK

• SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
  • 27 Mart, 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri tarafından yapılan, TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 YILI 2.Dönem Çağrısı kapsamında desteklenecek 18 projeden  2’si Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanacaktır.

1. Proje; Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Erva GEZER’in Proje Yürütücülüğünü, Dr. Öğr. Üyesi Ezgi TOPTAŞ BIYIKLI’nın Akademik Danışmanlığını yürüttüğü “Ağırlık Damgalama Hissi Yaşayan Üniversite Öğrencilerinde Beden Algısı ve Beslenme İlişkisi” başlıklı araştırma.
  2. Proje; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisi Havva Nur MUTLU’nun Proje Yürütücülüğünü, Dr. Öğr. Üyesi Ayça ARACI’nın Akademik Danışmanlığını yürüttüğü “Sanal Sensorimotor Okulomotor Egzersizlerin Ekran Maruziyeti Yaşayan Masa Başı Çalışanlarda Postüral Farkındalık, Göz Yorgunluğu Ve Kaygı Üzerindeki Etkisi: Kesitsel Çalışma” başlıklı araştırma.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik ederiz.