YAZ OKULU DUYURUSU

Başka bir üniversiteden yaz öğretiminde ders alacak öğrencilerimizin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönergesindeki hususları göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Şartlar sağlayan öğrencilerimizin Kurum Dışı Yaz Okulu Ders Alma Talep Formunu (imzalı) ve eklerini eksiksiz doldurarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine 30.06.2020 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir. Kurum Dışı Yaz Okulu Ders Alma Talep Formuna Üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı sayfasından ulaşabilirsiniz. Yapılacak olan inceleme ardından onay/red durumu internet sitemiz aracılığıyla bildirilecektir.

Fakültemiz bünyesinde açılacak dersleri için TIKLAYINIZ

Açıklamalar:

Dilekçe (imzalı) ve ekleri okunaklı bir şekilde Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine hem e-posta (saglik@alanya.edu.tr) hem de posta yoluyla (ıslak imzalı) gönderilmelidir.

Başvuru dilekçesinde istenen ders içerikleri   ilgili üniversitenin Bologna AKTS Bilgi Paketi/ Ders Kataloğu sayfasından temin edilmelidir (Word,Excel, vb ortamda düzenleme yapılmamalıdır).

E-posta gönderirken konu bölümüne “Yaz Öğretimi- Lisans Programı Adı" belirtilmelidir. (Örnek: Yaz Öğretimi- Fizyoterapi ve Rehabilitasyon)

Başvuru dilekçesinde istenen sayısal bilgiler ÖSYM'nin internet sitesinden alınmalıdır.

ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (2020 yılı girişli öğrenciler 2020 yılının taban puanlarını, 2021 yılı girişli öğrenciler 2021 yılının taban puanlarını dikkate alacaklardır.)

YKS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (2020 yılı girişli öğrenciler 2020 yılının taban puanlarını, 2020 yılı girişli öğrenciler 2020 yılının taban puanlarını dikkate alacaklardır.)

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Akademik Takvimi

Ders Programlarının İlanı

20 Haziran 2022

Kesin Kayıt (Ders Kayıt)