Dr. Fzt. Ayca Uyan ile birlikte FTR Öğrencilerimize Fizyoterapinin Global Gelişimi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Dr. Fzt. Ayça Uyan ile birlikte öğrencilerimize fizyoterapinin global gelişimi, uluslararası düzeydeki yeri ile ilgili konuşmak üzere Hindistan'dan ülkemize ziyarete gelen Uzm. Fzt. Dhaara Gandhi ile eğlenceli bir ders yapılmıştır. Dhaara Gandhi lisans eğitimini Hindistan'da tamamlamış olup, 1. Yüksek Lisansını Avusturalya'da Malboro Üniversitesi'nde, 2. Yüksek Lisansını EMMAPA programı dahilinde engelliler üzerine tamamlamış olup dünyanın birçok ülkesinde iş deneyimine sahiptir. Şu an fizyoterapi ve teknolojiyi birleştiren bir iş kurup kendi aletlerini uluslararası platformda yürüten kişi olarak iş yaşamına devam etmektedir.

Eski Site